5 Online cursussen! – Don't be Bored
Alleen vandaag GRATIS verzending!

5 Online cursussen!


Ben jij fan van locatie onafhankelijk werken? Dan zijn deze online cursussen zeker iets voor jou! Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet zodat je kan kijken met welke je gaat beginnen tijdens jouw quarantaine tijd!

 

 

  1. Affiliate Marketing Revolutie

Deze staat aangeschreven door Google als het beste 'Geld Verdienen Op Internet' cursus. Voor de mensen die niet weten wat Affiliate marketing inhoud. Je promoot een product of dienst van iemand, zodra iemand via jou ‘link’ iets koopt krijg je een commisie hierop. Dit kan je dus erg handig maken door Facebook ads te gebruiken en jou link hieraan te koppelen. Je moet gewoon de juiste mensen zoeken en hun naar de juiste plek brengen. ‘de koper is al geboren’

Via deze link krijg je €250 korting voor de Affiliate Marketing Revolutie. Dit is tevens een van de goedkoopste online cursussen, hij is nu slechts €47

Beginnen als affiliate kan je natuurlijk met al deze tijd ook op geheel eigen wijze uitzoeken. Meld je daarvoor aan bij PayPro; je kunt je hier gratis aanmelden. Op de site vind je verschillende blogs en ideeen hoe jij kunt verdienen met PayPro.

 

  1. SMMB Masterclass

Boyd Hoek heeft in 2018 dit proces zelf stap-voor-stap volledig doorlopen & zijn eigen marketing bureau tot een succes geschaald. Ze hebben ondertussen meer dan 450+ gemotiveerde studenten in de cursus zitten.

De SMMB Masterclass is meer dan alleen een online video-cursus, ze hebben wekelijkse coaching calls met Boyd persoonlijk, bieden een hechte community aan & hebben een full-time team die elke dag achter de schermen aan de cursus werkt!

Dit is vanuit ons een echte aanrader, wij hebben deze cursus ook zelf gevolgd en hier veel uit geleerd en met de tips van Boyd een goedlopend bedrijf uit opgebouwd!

Tip: Geef niet op voordat het je gelukt is.

 

  1. Trading Navigator

Als je wil beginnen met beleggen op de beurs is deze cursus zeker een goede om te beginnen! Harm van Wijk legt je duidelijk uit hoe alles werkt en wat de in’s en out’s zijn van het beleggen. Harm hielp al meer dan 13.000 beleggers met starten en groeien. Hij geeft nu een gratis onlinetraining waar je je via deze link voor kunt aanmelden.

 

  1. CryptoCurrency Beginnerscursus

Ben jij in voor iets anders dan beleggen op de beurs? Probeer dan Crypto eens uit! Iedereen weet van de Bitcoin en dat die zo hard gestegen is sinds 2017. Maar hoe kan jij hier je profijt uit halen? Nu je met al die tijd over zit kan je wellicht deze cursus eens uitproberen! Neem eens een kijkje op de site en wie weet ben jij wel de volgende cryptomiljonair!

 

 

 

  1. Leer gitaar spelen in 22 lessen

Deze spreekt natuurlijk voor zich! Wel een hele leuke cursus als je genoeg tijd heb en graag nog eens wilt weten hoe je op die oude gitaar van je opa moet spelen.

Via deze link kan je zien hoe dit allemaal werkt en zelfs een gratis eerste cursus volgen

 

Nieuwste producten
Gratis verzending
24/7 klantenservice