Mijn ervaring met Bux – Don't be Bored
Alleen vandaag GRATIS verzending!

Mijn ervaring met Bux


Review BUX

Mijn ervaring met Bux is zoals ik in mijn vorige post al aangaf, erg goed.

Ik leer veel van het starten met aandelen, op een leuke manier. Bux is erg overzichtelijk op de telefoon dus als ik tussen een meeting door zit kan ik makkelijk even kijken hoe het met mijn aandelen ervoor staat. Als je op de foto hieronder klikt word je meteen doorgeleid naar de bux app, hier staat alles duidelijk uitgelegd. je kunt ook beginnen met een demo account en deze later overzetten naar een officieel account, ik raad aan om meteen een officieel account aan te maken. Zo kun je meteen beginnen en leer je het nog sneller omdat je meer open zal staan voor het leren bij echt geld dan met een demo account!

 

Nieuwste producten
Gratis verzending
24/7 klantenservice